//cdnus.globalso.com/fzhgcp/221.jpg
//cdnus.globalso.com/fzhgcp/13.jpg
//cdnus.globalso.com/fzhgcp/banner12.jpg

Специјални производи

Кутија за складирање на хартија

капакот од брановидни кутии за складирање чорапи од преграда за хартија

Дизајнот на пакувањето е систематски проект, кој бара научни и уредни процедури и методи за да се постигне успешно пакување и максимизирање на профитот кога производот ќе се пласира на пазарот.
Разбирање детали
Кутија за складирање на хартија

Канцелариска или домашна кутија за складирање хартија со голем капацитет може да се преклопи

Кутијата во која се наоѓа нешто, имено, ќе се собираат работите (многумина укажуваат на мали артикли, како: канцелариски материјал, козметика, податоци за датотеки, мала алатка, чорап, гаќи итн.) се собираат заедно, исто како што името имплицира да се нарече складирање кутија.
Разбирање детали

Карактеристичен производ

Види Детали гаранција за квалитет

за нас

Профил на компанијата:

Fuzhou Huaguang Color Printing Co., Ltd. е професионална фабрика за печатење и пакување со 20-годишно искуство.Специјализирани за висококвалитетно производство на налепници за етикети, кутија за подароци, кутија за складирање хартија, ПВЦ кутија, хартиена кеса. ние сме тука да помогнеме со се, од дизајн до техничка поддршка.
Компанијата е приватна компанија со ограничена одговорност, главно за средните и високите производствени претпријатија во регионот и европските, американските, јапонските претпријатија за набавки во Кина како добавувачи и основани.

научи повеќе
  • Дали знаете знаење за брановидни картони? (Два)

    Во последниот број, ја споделивме технологијата на обработка и начинот на печатење на брановидни кутии.Во овој број ќе зборуваме за начинот на производство на брановидни кутии и неговиот метод за намалување на трошоците, содржината за упатување на пријателите: 01 Картон - изработка на композиции за печатење со пластична гравира...

    Види Детали
  • Дали знаете знаење за брановидни картони? (Еден)

    Брановидните картони се неразделни со нашиот живот, производството на заеднички производи за пакување хартија, квалитетот на печатење на брановидни картони не е само поврзан со изгледот на квалитетот на брановидни картони, туку влијае и на изгледите за продажба на пакуваните производи и имиџот на стоковниот производ. ..

    Види Детали