//cdnus.globalso.com/fzhgcp/221.jpg
//cdnus.globalso.com/fzhgcp/13.jpg
//cdnus.globalso.com/fzhgcp/banner12.jpg

Produkte speciale

Kuti për ruajtjen e letrës

kapaku nga kutia e valëzuar e magazinimit në shtëpi kutia e çorapeve me ndarje letre

Dizajni i paketimit është një projekt sistematik, i cili kërkon procedura dhe metoda shkencore dhe të rregullta për të arritur paketim të suksesshëm dhe për të maksimizuar fitimet kur produkti hidhet në treg.
Kuptimi i detajeve
Kuti për ruajtjen e letrës

Kutia e ruajtjes së letrës së zyrës ose shtëpisë me kapacitet të madh mund të paloset

Kutia që mban sendin, domethënë do gjë (shumë tregojnë për artikull të vogël, të jenë si: artikuj zyre, kozmetikë, të dhëna skedarësh, vegël të vogla, çorape, mbathje etj.) mblidhen së bashku, ashtu siç nënkupton emri, quani ruajtjen një kuti.
Kuptimi i detajeve

Produkti tipar

Shiko Detail sigurimi i cilësisë

rreth nesh

Profili i kompanisë:

Fuzhou Huaguang Color Printing Co., Ltd. është një fabrikë profesionale printimi dhe paketimi me 20 vjet përvojë.Specializuar në prodhimin e ngjitëses me etiketa me cilësi të lartë, kuti dhuratash, kuti për ruajtjen e letrës, kuti PVC, qese letre. ne jemi këtu për të ndihmuar me çdo gjë, nga dizajni tek mbështetja teknike.
Kompania është një kompani private me përgjegjësi të kufizuar, kryesisht për ndërmarrjet prodhuese të nivelit të mesëm dhe të lartë të rajonit dhe ndërmarrjet evropiane, amerikane, japoneze të prokurimit në Kinë si furnizues mbështetës dhe themeluar.

Mëso më shumë
  • A e dini njohuritë e kartonit të valëzuar? (Dy)

    Në numrin e fundit, ne ndamë teknologjinë e përpunimit dhe metodën e printimit të kutive të valëzuara.Në këtë numër do të flasim për metodën e prodhimit të kutive të valëzuara dhe metodën e saj për të ulur kostot, përmbajtja për referencë të miqve: Kartoni 01 - prodhimi i kompozimeve të shtypjes me gravura plastike...

    Shiko Detail
  • A e dini njohuritë e kartonit të valëzuar? (Një)

    Kartoni i valëzuar është i pandashëm me jetën tonë, prodhimi i produkteve të zakonshme të paketimit të letrës, cilësia e printimit të kartonit të valëzuar nuk lidhet vetëm me pamjen e cilësisë së kartonit të valëzuar, por ndikon edhe në perspektivat e shitjes së produkteve të paketuara dhe imazhin e produktit të mallrave. ..

    Shiko Detail