Rreth Nesh

Fuzhou Huaguang Color Printing Co., Ltd. është një fabrikë profesionale printimi dhe paketimi me 20 vjet përvojë.Specializuar në prodhimin e ngjitëses me etiketa me cilësi të lartë, kuti dhuratash, kuti për ruajtjen e letrës, kuti PVC, qese letre. ne jemi këtu për të ndihmuar me çdo gjë, nga dizajni tek mbështetja teknike.
Kompania është një kompani private me përgjegjësi të kufizuar, kryesisht për ndërmarrjet prodhuese të nivelit të mesëm dhe të lartë të rajonit dhe ndërmarrjet evropiane, amerikane, japoneze të prokurimit në Kinë si furnizues mbështetës dhe themeluar.
Kompania është e përkushtuar në projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të etiketave të nivelit të mesëm dhe të lartë (përfshirë etiketat kundër falsifikimit), KARTA identifikimi (përfshirë KARTA plastike), kuti me ngjyra, kuti dhuratash me kapak të fortë, kuti magazinimi, çanta dore.

Për të siguruar kohën dhe saktësinë e furnizimit të mallrave për klientët, kompania ka investuar shumë në talente dhe pajisje, duke u fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e procesit, kontrollin e cilësisë dhe optimizimin e procesit tradicional të menaxhimit dhe procesit të prodhimit.Zbatimi i prodhimit të planifikuar dhe stokut të planifikuar të sigurisë, për të siguruar që të ofrojë shërbime të shpërndarjes në çdo kohë dhe kudo, shërbim të plotë në periudhën e re, klientët e përgjithshëm, të nivelit të lartë për realizimin e konceptit të menaxhimit "zero inventar" të japin kontributin e tyre, duke përmirësuar kështu. Menaxhimi i biznesit, menaxhimi i prodhimit, planifikimi dhe ofrimi i menaxhimit të blerjeve dhe menaxhimit të magazinimit mund të ndihmojë në uljen e kostove operacionale.

Kulturë korporative

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

Për t'u ofruar klientëve shërbime të mira dhe produkte me cilësi të lartë.

256637-1P52R2054329

Përpjekjet, pozitive, lart, interesi vetjak, bashkëpunimi fitues.

Shërbimet tona

Që nga fillimi i kërkesës suaj, çdo punonjës i ekipit tonë ka punuar shumë për t'ju ofruar produkte të mira.Nga hetimi, kuotimi, porosia, prodhimi, kontrolli i cilësisë, paketimi, transporti dhe shpërndarja përfundimtare, çdo lidhje kapeni me kujdes.

Kompania është e përkushtuar në projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të etiketave të klasës së mesme dhe të lartë (përfshirë etiketat kundër falsifikimit), kartat e identifikimit (përfshirë kartat blister), kutitë me ngjyra, kuti dhuratash me kapak të fortë dhe çanta dore.Për të siguruar kohën, korrektësinë dhe sigurinë e furnizimit të mallrave për klientët, kompania investoi shumë para në talente dhe pajisje (duke prezantuar shtypjen e re rrotulluese me 6 ngjyra UV offset dhe grupin e plotë të pajisjeve të prodhimit të kutisë së dhuratave), duke u fokusuar mbi kërkimin dhe zhvillimin e procesit, prodhimin Seiko, kontrollin e cilësisë së të gjithë procesit, optimizimin e procesit tradicional të menaxhimit dhe procesit të prodhimit.

loiu (9)

Ne jemi një fabrikë profesionale printimi dhe paketimi.Ne kemi qenë të angazhuar në këtë industri për më shumë se 20 vjet.Ju mund të besoni plotësisht se forca jonë dhe përvoja e viteve të industrisë do të na ndihmojnë të zgjidhim çdo problem që keni në lidhje me produktet tona.Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni me email për çdo pyetje në lidhje me produktet tona.Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.Mezi presim të punojmë me ju.