Kantong kertas kantong kantong adat toko pakean kraft kantong kertas takeaway kantong bungkusan kandel khusus percetakan kantong kado

Kantong kertas kantong kantong adat toko pakean kraft kantong kertas takeaway kantong bungkusan kandel khusus percetakan kantong kado

Adjustable iPad Stand, Tablet Stand Panyekel.

Ukuran: Disesuaikeun

Jenis kertas: kertas kraft

Kandel: 250g / 300g / 350g

Rincian bungkusan: hiji PCS dina polybag atawa sarat Anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Kuantitas (Kotak)

1 – 500

501 – 1000

> 1000

Est.Waktos (dinten)

15

20

Pikeun dirundingkeun

 


Rincian produk

Tag produk

1

Kantong kertas seueur dianggo, sapertos industri pakean, industri katering, ogé bungkusan pangrojong tina sababaraha kado.Kalayan paningkatan tingkat estetika masarakat, jalma henteu ngan ukur puas kana fungsi kantong, tapi ogé nengetan desain kantong.Kantong éta henteu ngan ukur pikeun panggunaan barang, tapi ogé ngagaduhan ajén apresiasi seni.

2

Kantong, kalayan desain kréatif anu saé, tiasa ngagentos tina percikan anu teu kaétang, henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun pangakuan, ningkatkeun citra merek, tapi ogé ningkatkeun cinta anu mésér pikeun merek.Ngan kasampak di dinya jeung ngarasa kakuatanana: Bawa kuring jauh!Ngahudangkeun kahayang konsumén pikeun meuli, éta jadi magic!

3

Bahan kantong ogé dibagi kana kertas kraft, kartu bodas, kartu hideung, 300g, 350g, 400g langkung sering dianggo.Tina bungkusan kantong dugi ka percetakan kantong pikeun dianggo, sanés ngan ukur pikeun masihan genah pikeun pembeli, tapi ogé nyandak kasempetan pikeun ngamajukeun produk atanapi merek deui.Kantong desain anu endah bakal dipikacinta, sanaos kantong dicitak nganggo mérek dagang atanapi iklan anu pikaresepeun, para nasabah bakal resep ngagunakeun deui, kantong ieu janten salah sahiji média iklan anu paling éfisién sareng murah.

4
5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    kategori produk

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.