tala fou

E uiga i le faʻamatalaga o le pusa meaalofa maualuga, e tusa lava pe Google suʻesuʻe, e leai foi se faʻamatalaga saʻo, ma o le faʻamatalaga o tagata taʻitoʻatasi e eseese, o lenei tusiga na talanoaina le pusa meaalofa pito i luga, aemaise lava mo le faʻapipiʻiina o pusa, lea e manaʻomia ai le tele o gaioiga. , ma mana'omia tusi tusi fa'apipi'i fa'apitoa pusa, anotusi mo fa'amatalaga uo:

Pusa meaalofa

talafou_001

Pusa meaalofa o se galuega o le faʻalauteleina o manaʻoga faʻaagafesootai o afifiina, e le gata o loʻo i ai le matafaioi o le afifiina ma faʻamaonia ai se vaega o le matafaioi i se tulaga patino, o le tulaga matagofie o pusa meaalofa o loʻo faʻatatau tonu e faʻateleina ai le tau o oloa, i se tulaga patino, faʻavaivaia le faʻaaogaina o oloa.Ina ia faʻamaonia le taua o le oloa, e sili atu le taugata ma le lalelei o le a faʻaaogaina e puipuia ai le oloa.E leai se afifi lautele i totonu o le soʻotaga faʻasalalau e faigofie tele, o le tau o le meaalofa e fai si maualuga, o le tau i le faʻasalalauga e tatau ona maualuga, e pei o le saoloto mai le faʻalavelave, saoloto mai le faʻaleagaina ma isi.E leai se masalosalo o loʻo i ai se faatosinaga maualuga i le faʻamatagofieina o oloa e faatosina mai ai tagata faʻatau.

1. Faʻavasegaina o pusa meaalofa maualuga

talafou_002

Mai le faʻapipiʻiina o ie vaevaega, o mea sili ona taua o: pepa, paʻu, ie, ma isi.

Pepa vaega: e aofia ai auro ma siliva pepa pepa pepa, pepa penina ma ituaiga uma o pepa faatufugaga;

Paʻu: e aofia ai le paʻu ma le anti-paʻu PU ie, ma isi.

Ie: e aofia ai ituaiga uma o ie vavae ma ie lino.

Mai le lautele o le faʻaoga, o vaega autu o vailaʻau i aso uma, uaina, meaʻai, tapaa, masini komepiuta, mea teuteu ma isi.

Vaega o vailaʻau i aso taʻitasi: e masani ona faʻaaogaina i mea teuteu, faʻafefeteina nei fanua e lua;

Ava: tele uaina pa'epa'e, uaina mumu ma ituaiga uma o uaina mai fafo;

Vaega o taumafa: tele sukalati ma meaai maloloina;

Vaega o tapaa: oloa fa'atau oloa maualuluga fa'alauiloa e kamupani tapaa tetele;

Fa'atekonolosi fa'akomepiuta: pei o pusa telefoni feavea'i maualuga, pusa komepiuta papalama, ma isi.

Teuga: O mea teuteu o ituaiga uma o se faiga tulaga ese o pusa meaalofa e afifiina ai o latou uiga.

2. Fa'agasologa o gaosiga o pusa meaalofa maualuga

talafou_003

O le gaosiga o le gaosiga o pusa meaalofa e sili atu ona faigata nai lo le gaugau pusa pepa.O le fa'agaioiina o pusa pepa gaugau e masani lava ona fa'amae'aina i le lolomiina ➝ fa'amae'aina luga (bronzing, silver, film, local UV, convex, etc.), mate-oti ma faapipii pusa siaki ma fa'aputuina.

O le faiga o le gaosiga o le pusa meaalofa e fa'amae'aina i le lolomiga ➝ mea e fa'amae'a ai le pito i luga e tipi fa'aefuefu ➝ tipi efuefu fa'ama'i ➝ fa'a'ofuina le laupapa lanu efuefu ma fa'apipi'i mea a'o le'i fa'apotopoto, asiasiga ma fa'aputuina.

Mai le faagasologa o oloa e lua, o le gaosiga o le gaosiga o le pusa meaalofa e faigata ma faʻalavelave, ma o le tulaga faʻatekonolosi e sili atu le maualuga nai lo le pusa pepa gaugau.O le tele o pusa meaalofa maualuga e masani ai io tatou olaga i aso taitasi e faia i pepa, ma o le pepa pepa e sili ona talafeagai mo le faʻaogaina o togafitiga faʻatekonolosi.

3. Fa'aletonu masani ma tulaga lelei e pulea ai

Tatala mata: a uma ona faapipii le pepa i pito e fa o le tino pusa, e le fufusi le pipii, ma o loʻo i ai se mea faʻalavelave i le va o le pepa ma le laupapa lanu.

Maanuminumi: Pe a uma ona faapipii le pito i luga o le pepa e fai ai e le masani, eseese umi o le gaugau mate.

Su'ega Ta'e: o pepa ua leaga ma fa'aalia i tulimanu e fa o le pusa pe a uma ona faapipii.

Fa'aaliga pefu (fa'aaliga pito i lalo): ona o le sa'o o le gaosiga o le naifi ipu e le lava le sa'o, po'o le fa'aogaina o le fa'apipi'iina o le fa'agaioiga, e mafua ai ona gaugau le pepa fa'apipi'i pe a mae'a le fa'aputuina o le fa'aputuga, e mafua ai ona fa'aalia le pefu ipu.

Pulu: Ose pupuni e le masani ona sii a'e, eseese lapopo'a i luga o le pusa.

Kelu pisia: Fa'ailoga o le kelu o totoe i luga o luga.

Protrusion : o loʻo i ai mea faʻapitoa o totoe i le pito i lalo ole mea faʻapipiʻi, luga ole lagolago i le lotoifale, faʻaleagaina le mafolafola o le pusa.

Maualuluga ma maualalo Angle: laupapa lanu efuefu afa e ala i le oti-tipi po o grooving, o itu e fa o le gauga fausia lua itu tuaoi o le maualuga e le tutusa.

Vai faʻafefe: a maeʻa ona faʻapipiʻi le tino pusa, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi pito ma tulimanu, e tatau foi ona faʻaogaina le vaʻavaʻa e vaʻai ai pito e fa o le tino pusa, aua o le malosi e le masani, o le a faʻaalia le pito atoa. umi, fa'a'ofu'u ma fa'a'ai fa'afefete po'o tama'i pulumu, pei o vai fa'a'olo.

4. O le fausaga masani o katuni maualuga

Pusa meaalofa o ituaiga o ituaiga uma, mai le fausaga pito i luga ma lalo ma le tuufaatasiga o le tapuni ma le pito i lalo fomu, faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasia o le pusa pusa, o loʻo i ai e uiga i le tatalaina ma le tapunia o le ituaiga faitotoa, tusi faʻapipiʻiina ituaiga tuʻufaʻatasiga, o nei mea. ituaiga o faataatia le fausaga faavae o pusa meaalofa, i lalo o le faavae faavae, ua atiae e le au mamanu se ituaiga pusa protean, i le afifiina o oloa tuu i luga o le igoa malulu, O le a muamua o ituaiga uma pusa masani ma igoa e fai se faaupuga :

1) tapuni ma pusa fa'amaufa'avae

talafou_004

O le tapuni ma le ufiufi pito i lalo e faasino i se ituaiga pusa.O le ufiufi o le pusa o le "ufi" ma le pito i lalo o le "faavae", o lea e taʻua ai o le ufiufi o le tapuni ma le faʻavae. pusa, pusa seevae, pusa la'ei, pusa ofutino, pusa telefoni feaveai ma isi ituaiga o pusa afifi

2) Pusa tusi

talafou_005

O le atigi e aofia ai se atigi ma se atigi pusa i totonu, o le atigi mama o le atigi pusa mo le vaiaso, o le pito i lalo o le pusa i totonu ma le puipui pito i tua, o itu uma e lua o le atigi e faʻapipiʻi faʻatasi, ma le pito i luga o le ufiufi vaega o le e mafai ona tatalaina, ma le foliga i fafo e pei o se tusi malo.

3) Pusa o atigi pusa

talafou_006

Afai o le tapuni ma le pusa pito i lalo e mafai ona tuʻuina atu i se tagata se ituaiga o lagona faʻapitoa, ona mafai lea e pusa pusa ona faia se ituaiga mealilo i le tagata.Fai mai e lilo, ona o le tilotilo i lona foliga e maua ai e tagata se ituaiga o lagona e le mafai ona faatali e toso mai se vaaiga i totonu o le "oa".

O lenei fatafata na fanau mai e avea ma pusa oa.O le pusa pusa pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma o le tino pusa e faʻapipiʻi, o le pusa pusa pusa faʻapipiʻi e lua fausaga tutoʻatasi.O le faʻataʻitaʻiga e faʻapena, tuʻu matala e avea ma ituaiga o mea malie.O le tosoina lemu o le taimi e avea ma se fiafiaga vave.

4) Pusa Hexagonal

talafou_007

O le pusa foliga e hexagonal, ma o le tele o latou e ufiufi i le tapuni ma le faʻavae.

5) Pusa faʻamalama

talafou_008

Tatala le faʻamalama manaʻomia i le tasi poʻo le sili atu itu o le pusa, ma faʻapipiʻi le PET manino ma isi mea i le pito i totonu e faʻaalia atoatoa ai faʻamatalaga o mea o loʻo i totonu.

6) Pusa gaugau

talafou_009

Grey laupapa e pei o se auivi, faatasi ai ma le copperplate pepa po o isi pepa faapipii, punou laupapa lanu efuefu e tuua se avanoa faapitoa, le faaaogaina o le atoa i se foliga tolu-dimensional, e mafai ona gaugau saoloto.

7) Pusa vaalele

talafou_010

Pusa va'alele, ona o lona foliga mai e pei o se va'alele e igoa, o se lala o le pusa, o lo'o fa'aalia le afifiina, felauaiga e sili, faia i pepa fa'a'olo.

talafou_011

O pusa meaalofa masani ia i luga o le maketi, ma e tele isi pusa faʻapitoa faʻapitoa e le taʻua se tasi.

I le avea ai o se pusa meaalofa masani pusa oloa afifiina i le maketi, pusa meaalofa tulaga maualuga ua faateleina le fiafia e tagata e ona ituaiga.O le fausaga, meafaitino ma tekinolosi o pusa meaalofa ua faʻateleina le tamaoaiga.Fa'afefea ona fai se galuega lelei i pusa meaalofa afifi ma lomitusi o se fa'afitauli e mautinoa e feagai ma pisinisi lomitusi.


Taimi meli: Iul-20-2021