Karton Jewelry Box Girls Jewelry packaging Paper Box

Karton Jewelry Box Girls Jewelry packaging Paper Box

Stand iPad sing bisa diatur, Dudukan Stand Tablet.

Ukuran: Customized

Jinis Kertas: Paperboard

Ketebalan: 1,2 mm

Rincian kemasan: siji pcs ing polybag utawa kabutuhan sampeyan

Pelabuhan: Xiamen/Fuzhou

Lead Time:

Jumlah (Kotak)

1 – 500

501 – 1000

> 1000

Est.Wektu (dina)

15

20

Kanggo rembugan

 


Detail Produk

Tag produk

44首饰盒1

Penampilan kemasan perhiasan minangka konsep merek lan pengaruhe marang konsumen, lan uga minangka cara kanggo ngerteni nilai barang lan nilai panggunaan.

Saiki, kothak perhiasan utamane adhedhasar wangun kemasan lan aplikasi warna produk minangka sarana dodolan utama.Kothak perhiasan minangka gambar njaba perhiasan, minangka kesan pisanan kanggo para pelanggan, mula penting banget kanggo ngrancang kothak kemasan perhiasan sing apik.

Minangka merek perhiasan biasa, kita kudu ngemas perhiasan kasebut kanggo nyuntikake budaya lan emosi sadurunge dilebokake ing pasar.

44首饰盒3

Perhiasan dhewe ing wiwitan ora duwe emosi.Perlu ngliwati seri kemasan supaya bisa urip, ora mung dadi hiasan, nanging uga dadi rezeki emosional.

Packaging karo budaya lan emosi.Nalika njelajah titik sade produk perhiasan, kita uga kudu njelajah konotasi budaya gawan, lan gabungke attractiveness tampilan karo budaya gawan kanggo nggawe iku luwih gampang kanggo konsumen kanggo nampa.

44首饰盒4

Desain kemasan perhiasan digabungake karo karakteristik desain perhiasan, liwat desain lengkap kanggo entuk perlindungan perhiasan lan publisitas merek.

Saka perspektif kabeh proses produksi, pangolahan lan aplikasi, desain kemasan perhiasan minangka disiplin komprehensif sing nggabungake desain komunikasi visual, desain industri, psikologi konsumen, pemasaran lan lapangan liyane.

44首饰盒6

Desain kemasan perhiasan kanggo nglindhungi lan ngresiki perhiasan, sirkulasi sing aman uga panyimpenan lan transportasi sing trep minangka dhasar, liwat desain posisi lan desain sing presisi, kanthi teknologi sing diwasa lan wujud seni sing unik, kanthi bantuan katrampilan pemasaran lan psikologi konsumen. , nambah pemahaman konsumen saka merek perhiasan, pungkasanipun nyadari nambah dodolan perhiasan lan construction account perhiasan dikarepake long-term.

44首饰盒7

Apa merek anyar utawa lawas ing pasuryan anyar ana ing kabeh mekanisme pasar ora adaptasi, perusahaan desain packaging perhiasan penting banget ing wektu iki, liwat kemampuan kanggo account anyar packaging, posisi lan planning ngrebut psikologis target customer inti. kabutuhan, nggawe kagungane karakteristik budaya merek, kanggo nambah kemampuan dodolan lan ing turnover sales saben dina.

44首饰盒8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita